BESTELLEN

Betaalmethodes

Bij crystalmoment.nl kun je gebruik maken van iDeal bij je bestellingen. Een betaling via iDeal is snel en gemakkelijk. Wanneer je met iDeal betaalt dan betaal je met je eigen bank en dat doe je simpel en snel. Je kunt met iedere bank met iDeal betalen.

Verzenden

Crystal Moment levert enkel uit voorraad. Op werkdagen voor 15.00 besteld wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bestel je in het weekend dan verzenden we op maandag. Op Nederlandse nationale feestdagen worden er geen bestellingen verstuurd, maar zullen de eerstvolgende 'werkdag' opgepakt worden. Crystalmoment.nl doet ten alle tijden zijn uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk thuis te bezorgen!

Verzendkosten

De verzendkosten in Nederland bedragen: € 6,95 voor pakketpost en 3.95 voor brievenbuspost.
De meeste grotere stenen/producten vallen onder pakketpost. De meeste kleine stenen en sieraden vallen onder brievenbuspost. Naar gelang de grootte/afmeting van het product is dit ingesteld in het systeem. Bij meerdere kleine producten, die normaal onder brievenbuspost vallen, verzenden we de bestelling als pakketpost. Hiervoor betaald u geen meerprijs.
Bestellingen vanaf € 75,- worden GRATIS geleverd. Het is niet mogelijk een pakket te laten verzenden naar een postbus.

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dient de bestelling VOLLEDIG en in ORIGINELE STAAT geretourneerd worden. Retouren van producten van Gemology accepteren wij alleen ONGEOPEND. 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@crystalmoment.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.